Акція Помпа зі знижкою

Помпа зі знижкою

Акційні пропозиції

Акція
"Помпа зі знижкою"

СПЕЦІАЛЬНА ПРОПОЗИЦІЯ НОВИМ КЛІЄНТАМ!

При першому замовленні двох і більше бутелів питної артезіанської води "Слобідська", отримайте супер знижки на помпи! Ціна найпопулярнішої електричної помпи VIO E7 знижена, замість 240 гривень -  платіть170 гривень! Лідер продажів серед механічних помп Lilu econom з краником, замість 120 гривень - платіть 90 грн!

Замовляйте артезіанську воду власного виробництва компанії  ТОВ ТД "Слобода". Видобуток і розлив води відбувається на нашому підприємстві 70 км від Києва з власної артезіанської свердловини №2224. Пропонуємо на вибір три типи води:

ПИТНА ВОДА "СЛОБІДСЬКА" ПРИРОДНА відноситься до категорії «живих» вод, вона зберігає свою природну структуру і мінеральний склад, збалансований самою природою.

ПИТНА ВОДА "СЛОБІДСЬКА" ПОМ'ЯКШЕНА - артезіанська вода, в якій збережені всі макро і мікроелементи, зменшений склад кальцію і магнію, що дозволяє уникнути появи осаду при кип'ятінні.

ВОДА ДЛЯ КАВИ "СЛОБІДСЬКА" - артезіанська вода зі зменшеною мінералізацією допоможе вам зберегти обладнання і рідше викликати майстра по ремонту кавомашини.

При першому замовленні необхідно сплатити заставу за тару в розмірі 160 грн за бутель. Можливий обмін тари від інших постачальників.
Для того, щоб детальніше уточнити умови акції та зробити замовлення, залиште свій номер телефону і ми Вам зателефонуємо протягом 5 хвилин!



* АКЦІЯ НЕ СУМУЄТЬСЯ З ІНШИМИ ПРОПОЗИЦІЯМИ





ЗАЛИШТЕ ЗАЯВКУ

Ми вам зателефонуємо протягом 5 хв!


* Акції не сумуються